Ny lokal på gång!

Nu har vi skrivit på kontraktet med övertagande av lokalen 1:a november. Det ger oss nya möjligheter att utveckla vår kursverksamhet och ta emot företag och grupper. Här ska vi också börja arbetet med att få ihop en ensemble för att arbeta mer konstnärligt och utforska improvisationsteaterns möjligheter. Vi kommer även kunna hyra ut både kontorsplatser och repetitionslokal.

Så här såg våra specifikationer ut för en lokal:
Improvisationsteater.se söker egen repetitionslokal/teater till hösten. Vi är uVi söker en lokal inom tullarna eller Gullmarsplans centrum. Den bör ha egen ingång mot gatan eller vara alltför lyhörd mot boende. Takhöjden får gärna vara generös. Lokalen måste ha ett rum som är minst 50 m2, men helst större. Vi har kontor på söder, dock ser vi gärna att vi kan ha både kontor repetitionslokal. Eventuell renovering och inredning kan vi göra själva på ett hantverkarmässigt sätt.

Hör av er på telefon: 08-6400907 eller mobil 0708114618 eller info@improvisationsteater.se

Dela sidan med någon
Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Improvisationsstudion i sociala medier    Följ oss där det passar dig bäst...

  • Senaste nytt – Improstudions Blogg

    Här får vi nyheter samt möta tankar, drömmar och idéer om improvisationsteater. Varje fredag bjuder vi in improvisatörer från olika teatrar, både i Sverige och internationellt, att skriva om sina visioner och inspirationskällor. Den här bloggen är en diskussion om improns form och framtid ur olika perspektiv – personligt och professionellt, kulturpolitiskt och konstnärligt.

  • Alla inlägg