Ny lokal på gång!

Nu har vi skrivit på kontraktet med övertagande av lokalen 1:a november. Det ger oss nya möjligheter att utveckla vår kursverksamhet och ta emot företag och grupper. Här ska vi också börja arbetet med att få ihop en ensemble för att arbeta mer konstnärligt och utforska improvisationsteaterns möjligheter. Vi kommer även kunna hyra ut både kontorsplatser och repetitionslokal.

Så här såg våra specifikationer ut för en lokal:
Improvisationsteater.se söker egen repetitionslokal/teater till hösten. Vi är uVi söker en lokal inom tullarna eller Gullmarsplans centrum. Den bör ha egen ingång mot gatan eller vara alltför lyhörd mot boende. Takhöjden får gärna vara generös. Lokalen måste ha ett rum som är minst 50 m2, men helst större. Vi har kontor på söder, dock ser vi gärna att vi kan ha både kontor repetitionslokal. Eventuell renovering och inredning kan vi göra själva på ett hantverkarmässigt sätt.

Hör av er på telefon: 08-6400907 eller mobil 0708114618 eller info@improvisationsteater.se

Dela sidan med någon
Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.