Underhållning till vårfest eller kick-off!

Behöver ni riktigt rolig underhållning till vårfest  eller kick off i vår? Eller vill ni göra något inspirerade och matnyttigt tillsammans i form av en workshop i till exempel kreativitet eller kroppsspråk?

pix-skratt_eUnderhållning:
Vi kommer med två improvisatörer och kanske en pianist och gör halsbrytande improvisationer och sjunger improviserad sång och musikal. Tillsammans med vår uppdragsgivare tar vi fram ett program där vi väver in företagskulturen i våra scener och skapar mycket skratt och gemenskap. Ett enkelt sätt att uppskatta kollegor och kunder.

Workshop som kick off:
En workshop/seminarium/utbildning i improvisationsteater är ett givande och effektivt sätt att utveckla en arbetsgrupps kreativitet, samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera. Utbildningen utformas efter behov. En grupp kan vara mellan 4 och 20 personer. Är ni fler så skickar vi  fler skådespelare eller gör om utbildningen till en interaktiv föreläsning. Klicka och läs gärna mer på länkarna nedan.

Fakta

Vad: Bra underhållning eller inspirerande utbildning till eller vårkickoff med MYCKET skratt!
Var: Hos oss i våra fina nya lokaler på Skånegatan 63 på södermalm. Hos er. På restaurangen, tältet, eller festlokalen ni är på. Vi behöver inte stor yta.
Vilka: Två improvisatörer och en pianist vid underhållning. En eller flera pedagoger till workshop.
Pris: Hör av er till oss för offert.
Mer information: 08-640 09 07

Kroppsspråket - Lär dig läsa av din omgivning, 2-3h
Kreativitet - Utveckla din skapande förmåga! 1,5-3h
Det kreativa samarbetet - Att utveckla kreativiteten i gruppen, 2-3h
Dramaturgi - konsten att strukturera en historia, 3-6h

Några av våra tidigare kunder med kick offer och sommar/julfester senaste året:

SWECO, ABF, SKL, SABO, TYRESÖ KOMMUN, WILLIS, HANDISAM, VITTRA,  mfl

Dela sidan med någon
Detta inlägg är publicerat i Underhållning, Underhållning | Event. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.