Kurs i Stand-Up 21-22/4

På grund av massivt intresse ges kursen en gång till i vår!

Kom och lär dig vara rolig på scen!
En workshop i den hetaste underhållningsformen just nu! Höstens kurs var fultecknad och vi erbjuder här en ny chans att vara med.
Ami Hallberg Pauli – yrkesverksam komiker på Norra Brunn, ”RAW”, P1 och ”Stockholm Live” håller en workshop i konsten att skriva comedy och hur du förmedlar den från scen. Ami har även ett stort antal års erfarenhet som pedagog och är en garanterat engagerad och rolig inspiratör!
Ami går under helgen igenom grunderna i stand up comedy, du skriver, framför inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan framföra på en rookie- stand up-scen. I kursen ingår även ett (frivilligt) examensprov på en riktig rookie-klubb på Söder!
En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up proffessionellt!

21-22 april kl 10-16 Pris 1700 kr

Plats:  Crafoordsväg 14

Anmälan direkt till ami på: annemarie.hallberg@comhem.se


 

 

 

Dela sidan med någon
Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Improvisationsstudion i sociala medier    Följ oss där det passar dig bäst...

  • Senaste nytt – Improstudions Blogg

    Här får vi nyheter samt möta tankar, drömmar och idéer om improvisationsteater. Varje fredag bjuder vi in improvisatörer från olika teatrar, både i Sverige och internationellt, att skriva om sina visioner och inspirationskällor. Den här bloggen är en diskussion om improns form och framtid ur olika perspektiv – personligt och professionellt, kulturpolitiskt och konstnärligt.

  • Alla inlägg