Gå en kurs i stand up

På Improvisationsstudion kan du välja om du vill gå en intensiv helgkurs eller en kvällskurs. Vi har kurser på både nybörjar- och fortsättningsnivå.

Nybörjarnivån
Under kursen får du lära dig grunderna i stand up comedy. Du skriver, framför inför gruppen, får feedback och skriver igen tills du får ihop ett bra, roligt material som du kan framföra på en rookie- stand up-scen. En rolig kurs som ger självförtroende och utmaning även för den som inte tänkt ägna sig åt stand up professionellt!

Vi avslutar kursen med en stand up-kväll på Improvisationsstudion – ett (frivilligt) uppspel på vår mysiga scen på Skånegatan!

Fortsättningsnivån
Kursen är till för dig som vill fördjupa dina kunskaper, arbeta fram nytt material och hitta din scenpersonlighet. Du kan ha gigat några gånger på rookieklubb eller gjort mycket mer, kursen hjälper dig komma vidare med din stand up-karriär. Under kursen går vi djupare och utvecklar din personliga stil som komiker. Kursen avslutas med ett gig där du får prova ditt nya material för publik.ami
Läraren Ami Hallberg Pauli är yrkesverksam komiker på Norra Brunn, ”RAW”, P1 och ”Stockholm Live” Hon har ett stort antal års erfarenhet som pedagog och är en garanterat engagerad och rolig inspiratör.

Helgkurser våren 2017

13 – 14 januari (fortsättning)

10 – 11 februari – nybörjare

24 – 25 mars – nybörjare

19 – 20 maj – nybörjare

 Läs mer och anmälan här! 

  • Undermeny