Produktionskurs – Kontoret

presentation-skills-2-e1470055642178

I höstens produktionskurs jobbar vi fram en föreställning som utspelar sig på KONTORET och riktar sig till alla som jobbar i aktionsbaserat öppet landskap med dator, whiteboard, presentationer, kopieringsapparat, todo-listor, lean, chef och möööööööten. Kan det bli roligare? Knappast. Kursen är produktionsinriktad och du får 11 kurstillfällen att göra två föreställningar under våra hösten. För dig som vill utvecklas, utmanas och prova något nytt.

I kursen banar vi ny mark och arbetar med ett nytt föreställningsformat där vi blandar olika improvisationstekniker under en dag på ett kontor som publiken bestämmer. Tillsammans skapar vi en ny sorts föreställning och i kursen får du lära dig att använda olika sorters improvisationsstilar och där vi kommer använda sociala medier i realtid.

I kursen ingår också produktionsarbete där deltagarna får utbildning i marknadsföring, teaterteknik och publikhantering.

För dig som har gått minst 5 terminer eller liknande. En avancerad kurs för dig som vill hålla ett högt tempo. I kursavgiften ingår fri entré till alla våra ROOKIEKVÄLLAR och 50 % på alla Improvisationsstudions egna föreställningar.

Fakta
Dag: Onsdagar
Antal kurstillfällen: 11 ggr plus 2 uppspel
Start: 13/9 – 2017
Slut: v.47
Föreställningar: Fredag 17/11 och Lördag 25/11. Bästa föreställningstiden!
Tid: 19.30-22.00
Pris: 3700 kr (kan delbetalas)
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 10

martin
Martin Geijer
, regissör och teaterpedagog, är en av de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och har startat flera av de improvisationsteatrar som finns i Stockholm idag. Med sin långa erfarenhet är han idag en av de främsta pedagogerna i Sverige när det gäller improvisationsteater, kroppsspråk och kreativitet.

specialskrivet-improvisationsstudion

Anmälan
Mejla din ansökan till anmalan@improvisationsstudion.se. Skriv lite om dig själv och dina improerfarenheter så hör vi av oss för en kort intervju. Efter bekräftad intagning sker anmälan och betalning på vårt pg 4985416-9
(Observera att anmälan och betalning sker samtidigt.)

Vid frågor eller funderingar kring våra kurser eller betalning (tex. delbetalning eller om du vill ha en faktura), mejla till anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.

Dela sidan med någon