Avancerad – storytelling med magi, fantasi och olika dimensioner

elin
Detta är en avancerad kurs för dig som har gått minst 4 terminer eller motsvarande. Vi kommer att jobba med storytelling med fokus på att hoppa i tid, rum och mellan olika dimensioner.

Historier virvlar runt varanda, kanske håller två personer på att flytta ihop och pratar om hur de ska ha det i den nya lägenheten, den ena personens döda mamma dyker upp som ett spöke och håller en enskild dialog med sitt barn medan den andra i hemlighet gör upp med sitt ex som har dykt upp som en demon inne i köket, taklampan håller en kort monolog om hur det känns att äntligen få sitta i ett furu-tak varpå vi hoppar tillbaka i tiden och får se hur paret en gång träffades sedan zoomar vi ut till utomjordingarna som sitter och tittar på paret i en kikare o.s.v.

Med stort fokus på att bejaka vår fantasi kommer vi att sudda ut och tänja på gränser mellan verklighet och magi. Döda ting får liv och människorna sätts i perspektiv. Kursen avslutas med ett uppspel för publik på en av våra ROOKIE KVÄLLAR.

Kursen avslutas med ett uppspel för publik på en av våra Rookie kvällar

I kursen ingår även fri entré på alla våra ROOKIEKVÄLLAR och 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Fakta
Dag: Tisdagar
Antal kurstillfällen: 11 vara av ett tillfälle är uppspel
Start: 23 januari 2018
Uppehåll för sportlov v. 9 och påsklov v 14
Tid: 19.30-22:00
Pris: 2750 kr
Lokal:Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 14
Lärare: Elin Almén,

Anmäl dig via Billetto  

Vid frågor eller funderingar kring våra kurser eller betalning (tex. delbetalning eller om du vill ha en faktura), mejla till anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.

Dela sidan med någon