Kreativa team

kreativa-samarbetet

I likhet med vår Kreativet – rivstart jobbar vi med att hitta kreativiteten genom enklare övningar i improvisationsteater. Vi utgår från improvisationsteaterns grundstenar spontanitet och acceptans samt det värdefulla i “misstagen”. Vidare fördjupar vi oss i det kreativa samarbetet. Hur skapar vi ett kreativt klimat? Hur får vi fram kreativiteten hos våra medarbetare? Och hur utvecklar vi en idé tillsammans?

Allt detta jobbar vi med genom praktiska övningar blandat med teori. Vi ger handfasta verktyg och underlag för ett fortsatt arbete med kreativitet för er  och er arbetsplats.  Dessutom stärks gruppkänslan av att ni får utmana er själva tillsammans och får en rolig stund med mycket skratt.

martin geijer

Martin Geijer – Improvisationsstudions expert på kreativiet

Fakta
Antal: max 30 st. Är ni flera kan vi komma med flera pedagoger. Eller göra den som interaktiv föreläsning om det är många.
Tid: 2 – 3,5 h
Plats: Vi kommer till er eller så kan ni komma till vår scen på Skånegatan 63

Kontakta oss gärna på: 08 08-640 09 07 eller martin@improvisationsstudion.se

Senaste uppdragsgivare – kreativitet

Spotify, Benify, Netlight, Izettle, White, Stockholms Stad, Einar Mattsson AB, Kulturdepartementet, ABB, Viva logopedi, Handisam, Willis, NCC, Scania, Botkyrka kommun, MRM Starky, mfl

Mer för företag…

kroppsspråk logo - improvisationsteater stockholmkreativitet logo- improvisationsteater stockholmpresentationsteknik- improvisationsteater stockholmTeater för jobbet- improvisationsteater stockholm