Presentationsteknik – workshop

presentationsteknik-improvisationsstudion

En utbildning i presentationsteknik ger verktyg till en ökad säkerhet inför publik, att möta nya människor och få till en roligare presentation. Improvisationsstudions utbildning utgår från deltagarens individuella nivå och vi skräddarsyr alltid utbildningen efter uppdragsgivarens behov.

Varför utbildning i presentationsteknik?

Att bli bättre på att hålla presentationer har betydelse för din framgång och karriär både internt för kollegor och externt för kunder. Det kan också handla om ledarskap där du ska stärka din grupp och förklara din vision eller att stå inför ledningen och föra fram dina idéer. På improvisationsstudion utgår vi från att det är lika viktigt HUR du framför  ditt budskap lika viktigt  som själva innehållet . Kan du som talare läsa av en grupp och anpassa ditt framförande och beteende  har du större möjlighet att nå fram med vad du vill säga. I kursen presentationsteknik varvas teori med praktik i enkla och roliga övningar som anpassas till just dig, oavsett tidigare erfarenhet.

Vi går igenom:

  • Kroppsspråket – Dess ursprung och betydelse i det mellanmänskliga samspelet.
  • Retorik – Varje framförande innehåller ett visst mått av övertalning.
  • Disposition och berättarteknik – Alla framföranden bör hålla åskådarens intresse vid liv.
  • Publikkontakt – Hur tilltalar presentatören sin publik? Hur anpassar jag mitt framträndande till dom jag står inför?
  • Vi jobbar med videokamera och ger direkt feedback på hur du kan utveckla ditt sceniska språk.En mycket rolig, intensiv och lärorik utbildning!

Kontakta oss gärna:  08 08-640 09 07 eller hej@improvisationsstudion.se

Varför ska du välja improvisationsstudion?
Vi har fler kompetenser än någon annan av våra konkurrenter: Teatraliskt, dramaturgiskt, retoriskt, gruppdynamiskt och kroppsspråksmässigt.

Tidigare kunder:

ALMI
THORSHIPPING
VIFOR PHARMA
IDG
KAROLINSKA INSITUTET
MENTOR
LES MILLS
mfl