Fest eller kick off!

Behöver ni riktigt rolig underhållning till kick off eller sommarfesten? Kanske vill ni göra något inspirerade och matnyttigt tillsammans i form av en workshop i till exempel kreativitet eller kroppsspråk? Eller vill ni ha proffsig och rolig underhållning till middagssittningen eller mellan två pass? Improvisationsstudion har över 20 års erfarenhet av att underhålla på företagsfester, event, kick off m.m.

Underhållning

Vi kommer med två improvisatörer och om önskemål finns även en pianist och gör halsbrytande improvisationer och sjunger improviserad sång och musikal. Improvisationsteater är en galet rolig underhållningsform där allt sker i stunden med mycket inflytande från publiken. Tillsammans med vår uppdragsgivare tar vi fram ett program där vi väver in företagskulturen i våra scener och skapar mycket skratt och gemenskap. Ett enkelt sätt att uppskatta kollegor och kunder på vår- eller sommarfesten.

Teambuilding som kick off

En workshop/seminarium/utbildning i improvisationsteater är ett givande och effektivt sätt att utveckla en arbetsgrupps kreativitet, samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera. Utbildningen utformas efter behov. En grupp kan vara mellan 4 och 20 personer. Är ni fler så skickar vi  fler skådespelare eller gör om utbildningen till en interaktiv föreläsning. Vi har flera olika inriktningar på våra workshops, välj mellan improvisationsteater, kreativitet eller kroppsspråk. Klicka och läs gärna mer på länkarna nedan.

Fakta

Vad: Bra underhållning till sommarfesten eller inspirerande utbildning till eller höst/vårkickoff med MYCKET skratt!
Var: Hos oss i våra fina nya lokaler på Skånegatan 63 på södermalm. Hos er. På restaurangen, tältet, eller festlokalen ni är på.
Vilka: Två improvisatörer och en pianist vid underhållning. En eller flera pedagoger till workshop.
Pris: Hör av er till oss för offert.
Mer information: 08-640 09 07

Kroppsspråket – Lär dig läsa av din omgivning, 2-3h
Kreativitet – Utveckla din skapande förmåga! 1,5-3h
Det kreativa samarbetet – Att utveckla kreativiteten i gruppen, 2-3h

Några av våra tidigare kunder med kick offer och sommar/julfester senaste året:

SWECO, ABF, SKL, SABO, TYRESÖ KOMMUN, WILLIS, HANDISAM, VITTRA, SYNSKADADES RIKSFÖRBUND, KI mfl