Första stand up-handboken på svenska!

StandUp-boken_omsl_13.12HRNu kommer den första stand up-handboken på svenska!
Ami Hallberg Pauli ger ut »Stand up-handboken – konsten att göra livet lite roligare« den 2 februari 2018Improvisationsstudion förlag.

Ami Hallberg Pauli, med sina 15 år i branschen på stand up-klubbar, radio och TV, är också en av de mest anlitade pedagogerna vad gäller stand up, föreläsningar och coachning av alla möjliga yrkesgrupper – från flygvärdinnor till partiledare. Hon ger ca 15 kurser om året i stand up och är en av landets främsta pedagoger inom disciplinen.

Ami brinner för jämställdhet och är känd för sin föreställning »Ladies Fight« med endast kvinnliga komiker på scen. Med den föreställningen har hon också turnerat landet runt och den har visats i två omgångar på SVT.

Ami samordnade även humorbranschens metoo-upprop #skrattetihalsen. I denna manligt dominerande bransch tar hon nu rodret och skriver den första svenska renodlade stand up-handboken med illustrationer av Hanna Stenman.

tillami2

Stand up-handboken går att förbeställa hos Improvisationsstudion Förlag och kommer att finnas på Bokus och Ad Libris inom kort.

förlagslogo

Bloggen om improvisationsteater kommer till dig
med kärlek och omtanke från Improvisationsstudion Förlag
redaktör: Sara Beer