Hej hetero!

IMG_2438 (1)

Välkomna tillbaka till Bloggen om improvisationsteater!
Nytt år, nya tag och nya föreställningar. På Improvisationsstudion har vårt forskningsarbete inför föreställningen »Hetero!« dragit igång på allvar.
Det blir en improviserad föreställning som utforskar hur heterosexualitet skildras i populärkultur och finkultur och hur den upplevs inifrån av människor som lever heterosexuellt i Sverige i dag.
Tillsammans med publiken gör vi en spännande resa som ställer nyfikna frågor i en alldeles särskild värld. Hur länge får man prata med någon av motsatt kön om man är i ett heterosexuellt förhållande? Är tio minuter för länge? När blir det omöjligt att ha kul på en parmiddag utan egen partner? Vad är det som skaver när män blir feminister först när de får en dotter? Vad betyder alla skägg?

Regi: Gunilla Edemo
Improvisatörer: Lotta Malmhester, Ami Hallberg Pauli & Elin Almén

Nytt för bloggen i år är att ni kommer att få följa arbetet med »Hetero«. Vår ensemble och regissör skriver om processen ur deras egna konstnärliga, politiska och personliga perspektiv. De delar med sig av tankar, funderingar och upptäckter på väg mot den färdiga men alldeles improviserade föreställningen som har premiär den 25 mars på Improvisationsstudion.

Ses!

__________________________________________________________________

förlagslogo

Bloggen om improvisationsteater kommer till dig
med kärlek och omtanke från Improvisationsstudion Förlag
redaktör: Sara Beer