Hjälp improvisationsstudion…

Just nu jobbar vi hårt med att ställa om verksamheten och hitta olika lösningar på vad  viruset ställt till med. Vi lägger till fler kurser i slutet på terminen och även nya, roliga sommarkurser. Vi sänker löner och drar ner på alla kostnader. Vi lånar pengar av Almi och söker all hjälp vi kan få från staten. 

Improvisationsstudion har hittills inte beviljats några verksamhetsbidrag från varken stat eller kommun. Att skapa och spela föreställningar kostar också mer än vad vi får in på biljetter och kafé.  Så ser det ut för all teater i Sverige utom privatteatrar. Vi älskar vår konst och tror att den är viktig för många. Vi kommer fortsätta spela så fort det går.

Det har varit svårt att med mössan i hand be publik, våra kursare och vänner om hjälp att klara krisen, men det har gett resultat! På en vecka har vi fått ihop nästan tre månadshyror och det är helt fantastiskt. Vi är så tacksamma! Vi har också fått mycket pepp, kloka råd och väldigt fina ord vad verksamheten betyder för många. 

Vi fortsätter kampanjen och har som mål att få ihop ytterligare tre månaders hyra. Med din hjälp kan vi klara sommaren och komma  stärkta ur krisen med förnyad kraft, kurser och föreställningar!

Swisha till 123-282 46 62 (företagsswish) och skriv ”Gåva” som meddelande så blir det rätt i bokföringen.

Stort tack på förhand från alla oss på studion –  Lotta, Johanna, Bodil, Martin D, Martin G, Palle, Ellen, Malin, Elin, Max, Annika och Sara

❤

Vi kommer fortsätta kampanjen och har som mål att få ihop 4 månader till. Det skulle hjälpa stort att vi kan klara sommaren och komma tillbaka starka i höst med verksamheten intakt när det börjar återgå till lite mer vanliga rutiner.

Alla bidrag är välkomna. Så här mycket kostar det att driva teatern:

????

 100 kronor täcker fyra dagars elräkning

????

 200 kronor räcker till en veckas förbrukning av pappershanddukar och toapapper

☎

 500 kronor täcker tio dagars försäkring, telefon och internet

????

800 räcker till en dags lokalhyra

????

1000 kronor till åtta dagars marknadsföring för våra kommande föreställningar och kurser i höst

****************

Swisha till 123-282 46 62 (företagsswish) och skriv ”Gåva” som meddelande så blir det rätt i bokföringen.

****************
Stort tack på förhand från alla oss på studion –  Lotta, Johanna, Bodil, Martin D, Martin G, Palle, Ellen, Malin, Elin, Max, Annika och Sara

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr