”Ladies fight” – Show och föreläsning

Ami på Capitol Comedy

Ami Hallberg Pauli ville skapa en alternativ show där avsändarna var kvinnor.

Därför skapade hon konceptet Ladies Fight – en humorshow som samlar gräddan av den svenska komikereliten och som samtidigt är en rejäl injektion av självförtroende för tjejer & kvinnor! Män är naturligtvis också hjärtligt välkomna i publiken!

Stand up, sketcher och samtal vävs ihop till en rolig och tänkvärd föreställning.

Historiskt sett är det fåkvinnor som haft privilegiet att roa men utvecklingen går framåt!

 

Humorshowen har spelats för fullsatta salonger, med stående ovationer och med de roligaste gäster humor-Sverige har- Bianca & Tiffany Kronlöf, Gudrun Schyman (inbjuden som samtalsgäst), Annika Lantz, Ann Westin, Anna Blomberg, Shazia Mirza (UK), Moa Svan, Zinat Pirzadeh m.fl.

SHOW

Ami Hallberg Pauli kommer med några av sina kollegor till er arbetsplats och underhåller samtidigt som de genom humorn skickligt bjuder in till ett normkritiskt tänkande. En tankeväckande och rolig föreställning, perfekt som avslutning påkonferensen eller som inledning påkickoffen. Föreställningens längd kan anpassas efter era önskemål.

FÖRELÄSNING

För er som vill ha en normkritisk och ROLIG föreläsning har ni hittat rätt! Ami Hallberg Pauli, komiker, skådespelerska & grundare av humorkonceptet Ladies Fight, får publiken att genomskåda de samhällsstrukturer vi tar för givet påett avväpnande, humoristiskt sätt. Hon talar om sina egna erfarenheter i den mansdominerade comedy-världen blandat med genusteori från forskningsvärlden.  Många skratt och insikter utlovas!

För mer information ring: 08 640 09 07 eller maila hej@improvisationsstudion.se