Kroppsspråk för vårdpersonal

kroppsspakbemotande

Improvisationsstudions utbildning i kroppsspråk och bemötande är specialanpassad för vården. Vi har tidigare gett en lång rad mycket uppskattade utbildningar och föreläsningar på kick-off och personaldagar för avdelningar på Karolinska Universitetssjukhuset, SöS, Astrid Lindgrens Sjukhus, Danderyds Sjukhus och andra vårdinrättningar runt om i Sverige.

En utbildning i kroppsspråket är en användbar och rolig upplevelse för hela avdelningen. Att lära sig avläsa människors signaler både tydliga och subtila, är mycket användbart för alla som träffar människor i sitt arbete och alla som är intresserade av ledarskapets och medarbetarskapets olika sidor.

Improvisationsstudion är mycket insatta i hur forskningen kring kroppsspråket utvecklas och har tagit fram en egen metod och ett sätt att tillämpa kroppsspråket i praktiken. Vi är bra på att ”ta” grupper och på kort tid ge verktyg till deltagarna att använda direkt. I en workshop/utbildning/föreläsning varvas korta teoripass med praktiska övningar i helgrupp, mestadels två och två. Utbildningen/föreläsningen är gruppskapande, enkelt och mycket roligt.

Utbildningen/föreläsningen tar runt två timmar och hela vårdavdelningen är med. Vi kan ta upp till 50-60 personer vid ett tillfälle.

Tidigare uppdragsgivare inom vården: Käkkliniken, Kardiologen, Urologen, Fysiologkliniken, Neurologen, Hässelby vårdcentral, Blodgivningsenheten och olika utbildningsenheter på Karolinska institutet.

Vill du veta mer, få referens eller en offert? Hör av dig idag på 08-6400907