Audition – workshop för houseteam 26 maj 2024

Audition – workshop för houseteam 26 maj 2024


Välkommen att göra intresseanmälan till audition-workshop
15:30 söndagen den 26 maj för housteam på Improvisationsstudion, hösten 2024. Vill du ta nästa steg i din improutveckling och få komma upp på scen ofta? Då är houseteam något för dig. 

Läs mer nedan om kursen och hur du anmäler dig till workshopen.

 

Beskrivning

Audition – workshop för houseteam

Välkommen att göra intresseanmälan till audition-workshop för housteam på Improvisationsstudion, hösten 2024. Vill du ta nästa steg i din improutveckling och få komma upp på scen ofta? Då är houseteam något för dig!

Om att gå houseteam

I vårt houseteam fokuserar vi på föreställningar och i den ingår det att spela i föreställningen TOP DOG Improv som regel varannan helg. På lektionerna fokuseras det både på att utveckla färdigheter men också på att förbereda gruppen inför showerna. Efter föreställningen får teamet feedback av läraren så att varje speltillfälle ger mycket lärdomar till nästa gång.

Gruppen kommer att få komma upp på scen tidigt i kursen. Detta är ett perfekt upplägg om man vill bli riktigt vass på scen, öva på att möta en publik och lära sig spela olika långformsformat. Houseteam skiljer sig från produktionskurserna som syftar till att ta fram en föreställning som enbart spelas i slutet av terminen. Då det är många föreställningar som ska fyllas med publik förväntas teamet också samarbeta genom att hjälpa till att marknadsföra och bjuda in folk.

Det här är chansen att bli del av ett tight team som jobbar nära och utvecklas tillsammans.

Om audition

Vi lägger upp det som en avspänd workshop och eventuell nervositet brukar ofta släppa lite när vi sätter igång.

Målet är att sätta ihop en grupp som vi tror kommer funka bra tillsammans, så det handlar mer om att få en känsla för gruppens samspel än att bedöma förmågan som individ. Blir du inbjuden till audition tycker vi redan att du har vad som krävs, men vi har givetvis en begränsning på hur många vi kan ta med i gruppen.

Hur söker jag?

Maila intresseanmälan till martin@improvcomedy.se och skriv lite kort varför du vill gå, vad du har har för tidigare erfarenhet och vem du har haft som lärare. Vi skickar en inbjudan till audition så snart som möjligt om du blir kallad.

Sista anmälningsdag fredagen 24 maj. 

Mer info om kursen: 

Pris: 5950 kr (går att delbetala)
Kurstid: torsdagar 19:25 – 21:50, 14 tillfällen (20 med föreställningarna).
Scentid: fredag eller lördag kl 19:30 med uppvärmning innan, 6 tillfällen
Max antal deltagare: 10 

Lärare: Martin Danielsson

Kursen drivs i samarbete med ABF

 

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag