Audition – workshop för produktionskurs 10 december

Audition – workshop för produktionskurs 10 december

kr

Audition – workshop för produktionsgrupp

Redo att ta nästa steg som improvisatör och bli en del av en produktionsgrupp? Har du jobbat med storytelling, karaktär och långform? Vill du jobba fram en föreställning tillsammans med andra? Då ska du komma på en kul auditionworkshop den 10 dec klockan 18.00 på Improvisationsstudion! Du får prova på, ställa frågor och jamma tillsammans med andra deltagare! Läs mer om produktionsgrupperna nedan. 

 

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Audition – workshop för produktionsgrupp

Redo att ta nästa steg som improvisatör och bli en del av en produktionsgrupp? Har du jobbat med storytelling, karaktär och långform? Vill du jobba fram en föreställning tillsammans med andra? Då ska du komma på en kul auditionworkshop den 10 dec klockan 18.00 på Improvisationsstudion! Du får prova på, ställa frågor och jamma tillsammans med andra deltagare!

Produktionsgrupp med Martin Danielsson, start 29 januari, måndagar 19:35

Under hösten har gruppen jobbat mot en improviserad pjäs, med fokus på att hålla karaktär länge och stanna i en situation och låta den utvecklas. De är utvalda med en mix av skådespeleri och improvisation i bagaget, och till våren söker vi flera medlemmar för ett än mer komplext långformsprojekt som kommer vara något väldigt unikt att ha varit med om.

Om du har vana av att spela kortform games med inkomplett information och är bekväm att göra val i ovisshet och ambivalens så är det extra meriterande.

Produktionsgrupp med Annika Englund, start 31 januari, onsdagar 19:35

Produktionsgruppen Autoantonym är ett gäng roliga, snälla och energiska improvisatörer som lirat tillsammans i två år. De har spelat allt från komedi till drama och i vår blir det galen, rolig AI-impro för hela slanten!

Info produktionsgrupper:

Pris: 4750 kr
Antal kurstillfällen: 16 tillfällen inklusive två föreställningar. Uppehåll för sport-och påsklov.
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 12

 

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period