Avancerad Improviserad sång och musikal start 18 november

Från: 2750 kr

Tid: kl 17:15-19:30
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Start: 18 nov
Pris: 2 750 kr (två pedagoger undervisar under denna kurs) För frågor om kursen, mejla oss på anmalan@improvisationsstudion.se
Lokal: Skånegatan 90 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 8
Lärare: Martin Geijer

För dig som gått Improviserad sång och musikal grundkursen

I den här kursen djupdyker vi in i musikalens olika uttryck. Vi jobbar med duetter, ensemblescener, dans, solosång, finallåt. etc. Förutom musikal spanar vi in andra musikdramatiska uttryck och slipar på storytelling och varför karaktärerna plötsligt ska börja sjunga. Så klart tar vi också tag i ditt instrument, sången och hur du kan hitta utveckla din egen sångstil och få till gehör och stämmor.

Läs mer om kursen nedan.

Läs om vår coronapolicy här

För att boka, välj ordinarie eller rabatterad och klicka sedan på datumet i kalendern. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Avancerad Improviserad sång och musikal

För dig som gått Improviserad sång och musikal grundkursen

I den här kursen djupdyker vi in i musikalens olika uttryck. Vi jobbar med duetter, ensembelscener, dans, solosång, finallåt. etc. Förutom musikal spanar vi in andra musikdramatiska uttryck och slipar på storytelling och varför karaktärerna plötsligt ska börja sjunga. Så klart tar vi också tag i ditt instrument, sången och hur du kan hitta utveckla din egen sångstil och få till gehör och stämmor.

Martin Geijer har som regissör satt upp flera musikaler (Cabaret, We will rock you, Little shop of Horror mfl) på teatrar runt om i Stockholm (Oscars, Tyrrol, Maxim) och var först med att introducera den improviserade melodifestivalen i Sverige).

Lärare: Martin Geijer

Pianist: Thomas Carleberg

Kursavgift

2,750,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2200,00 SEK