Avancerad komisk karaktär helgkurs 27-28 april-INSTÄLLD!

Från: 3750 kr

Tid: kl 10:00-16:00
Lokal: Skånegatan 63-65 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 6
Kursledare: Elin Almén

En exklusiv kurs för dig som vill utvecklas och gå på djupet i karaktärsarbete. På ett lekfullt och utforskade sätt får du hjälp att gå dit du inte brukar gå, utforska karaktärer du inte brukar göra och att hitta olika vägar att hämta från dig själv. Kursen kräver goda förkunskaper inom improvisationsteater eller skådespeleri.
För att boka: välj antal, biljettyp, och kursens startdatum. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Avancerad komisk karaktär

En exklusiv kurs för dig som vill utvecklas och gå på djupet i karaktärsarbete. Vi tar endast in 6 deltagare till denna kurs för att öka scentiden och ge varje deltagare chans att jobba igenom flera delar av sitt skådespelar-register. På ett lekfullt och utforskade sätt får du hjälp att gå dit du inte brukar gå, utforska karaktärer du inte brukar göra och att hitta olika vägar att hämta från dig själv. Kursen kräver goda förkunskaper inom improvisationsteater eller skådespeleri.


Kursledare: Elin Almén

Kursavgift

3750 SEK

Kursavgift studerande, arbetslösa, pensionärer

3000 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF