Avancerad storytelling med magi, fantasi och olika dimensioner start 22 januari

Från: 3200 kr

Tid: tisdagar 19.30-22:00
Antal kurstillfällen: 11 ggr inklusive ett uppspel
Start:  22 januari- uppehåll för sportlov v 9
Pris: 3200 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 14
Lärare: Elin Almén och Ulf Evrén

Detta är en avancerad kurs för dig som har gått minst 4 terminer eller motsvarande. Vi kommer att jobba med storytelling med fokus på att hoppa i tid, rum och mellan olika dimensioner.

För att boka: välj antal, biljettyp, och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Avancerad storytelling med magi, fantasi och olika dimensioner

Detta är en avancerad kurs för dig som har gått minst 4 terminer eller motsvarande. Vi kommer att jobba med storytelling med fokus på att hoppa i tid, rum och mellan olika dimensioner.

Historier virvlar runt varandra, kanske håller två personer på att flytta ihop och pratar om hur de ska ha det i den nya lägenheten, den ena personens döda mamma dyker upp som ett spöke och håller en enskild dialog med sitt barn medan den andra i hemlighet gör upp med sitt ex som har dykt upp som en demon inne i köket, taklampan sjunger om hur det känns att äntligen få sitta i ett furu-tak varpå vi hoppar tillbaka i tiden och får se hur paret en gång träffades och sedan zoomar vi ut till utomjordingarna som sitter och tittar på paret i en kikare o.s.v.

Som en extra fördjupning i kursen kommer Ulf Evrén att hålla i pass med inriktning på det fysiska uttrycket, mim och space work. Ulf är mimare utbildad på Stockholms dramatiska högskola och en mycket omtyckt pedagog.

Med stort fokus på att bejaka vår fantasi kommer vi att sudda ut och tänja på gränser mellan verklighet och magi. Döda ting får liv och människorna sätts i perspektiv. Kursen avslutas med ett uppspel för publik.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla Fresh talent uppspel. Som kursare har du även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.
Lärare:

Elin Almén

Ulf Evrén

Kursavgift

3,200,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2,560,00 SEK