Clown – fortsättning helgkurs 17-18 juni

Clown – fortsättning helgkurs 17-18 juni

Från: 3200 kr

Pris: 3200 kr
Tid:
kl 10:00-16:00
Lokal: Skånegatan 63-65 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 8

En kurs för dig som har gått minst en nybörjarkurs i clownteknik. Vi fördjupar arbetet med din clown genom att fokusera på de autentiska känslor som väcks i dig i det sceniska nuet. Läs mer om kursen nedan.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

En kurs för dig som har gått minst en nybörjarkurs i clownteknik. Vi fördjupar arbetet med din clown genom att fokusera på de autentiska känslor som väcks i dig i det sceniska nuet. Vidare undersöker vi möjligheter att improvisera och bygga scener ensam, med en partner eller med en hel grupp. Under kursen kommer vi även att jobba med att låta clownerna tolka ett material, t.ex. en skriven text eller en sång. Läraren Karin Bergstrand har många års erfarenhet som clown och är en mycket duktig pedagog som är expert på att plocka fram det bästa hos varje deltagare.

Kursledare: Karin Bergstrand

Fotograf: Mikael Karlin

Kursavgift

3200 SEK

Kursavgift studerande, arbetslösa, pensionärer

2560 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag