Clown, helgkurs för nybörjare 4-5 maj

Clown, helgkurs för nybörjare 4-5 maj

Från: 3200 kr

Pris: 3200 kr
Tid:
kl 10:00-16:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 12
Kursledare: David Carmel

Ett annat sätt att improvisera. Vårt arbete har sin grund i den clownteknik som utvecklades av pedagoger på Théâtre du Soleil i Paris och som har sina rötter Commedia dell’arte. Det är ett tekniskt sätt att närma sig clown utifrån 5 riktlinjer som blir som en praktisk närvaroträning för skådespelaren och som hjäper en att få tag på sin egna genuina lust.  Läs mer om kursen nedan.

 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Clown för dig som är nybörjare

Ett annat sätt att improvisera. Vårt arbete har sin grund i den clownteknik som utvecklades av pedagoger på Théâtre du Soleil i Paris och som har sina rötter Commedia dell’arte. Det är ett tekniskt sätt att närma sig clown utifrån 5 riktlinjer som blir som en praktisk närvaroträning för skådespelaren och som hjäper en att få tag på sin egna genuina lust.

Sedan bekantar vi oss med clownens scenspråk och de improvisationer som uppstår när det man planerade att göra på scenen krockar med det som faktiskt händer i rummet och möter det som pågår i clownens hjärta. Fokus ligger på mötet med publiken och den ärlighet och det kärleksfulla misslyckandet som är clownens värld.

Kursledare: David Carmel

Kursavgift
3200  SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)
2560 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Period

Veckodag

, ,

Kurstyp