Gästspel: Dårskap 10 maj INSTÄLLD!

Gästspel: Dårskap 10 maj INSTÄLLD!

Från: 250 kr

Pris: 250 kr
Tid: kl 19:00-21:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Med Elin Almén och Maximilian Hansen

Välkommen till ‘Dårskap’ – en föreställning där det oväntade är det enda du kan förvänta dig!

I denna unika teaterupplevelse tar Elin Almén och Maximilian Hansen med dig på en resa genom en värld där ingenting är omöjligt och allt kan hända. Med en blandning av skicklig improvisation och en dos av det absurda, skapar dessa två dårar en föreställning som är lika oförutsägbar som den är underhållande. Läs mer om föreställningen nedan.

För att boka: välj antal, biljettyp, och klicka på datumet.

Beskrivning

Dårskap

Med Elin Almén och Maximilian Hansen

Välkommen till ‘Dårskap’ – en föreställning där det oväntade är det enda du kan förvänta dig!

I denna unika teaterupplevelse tar Elin Almén och Maximilian Hansen med dig på en resa genom en värld där ingenting är omöjligt och allt kan hända. Med en blandning av skicklig improvisation och en dos av det absurda, skapar dessa två dårar en föreställning som är lika oförutsägbar som den är underhållande.

Varje kväll på scenen är en ny upptäckt, där Elin och Maximilian hoppar mellan roller: djur, föremål, överdrivna och underdrivna karaktärer – allt dras till sin spets.

Kom och upplev Elin och Maximilians förmåga att försätta sig i de mest bisarra situationer och se dem navigera sig ur dem med stil och humor. Det är en show där du garanterat kommer att skratta, och fundera, allt medan du själv sitter bekvämt i din stol.

Missförstå oss inte, ‘Dårskap’ är mer än bara skratt; det är en hyllning till fantasins kraft och improvisationens konst. Så förbered dig på att bli överraskad, förvånad och helt uppslukad av denna unika teaterupplevelse!

Pris: 250 SEK

Rabatterade priser: 
Barn 125 SEK

I samarbete med ABF