Fantasi och kaos tisdagar start 9 mars

Från: 3500 kr

Tid: 19.30-22:00
Antal kurstillfällen: 12 varav två uppspel.
Start:  9 mars med uppehåll för påsklov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 8 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Lärare: Lotta Malmhester

En produktionskurs för dig som gått minst sex terminer i improvisationsteater och med mycket erfarenhet av storytelling.

I denna kurs undersöker vi hur mycket vi kan låta fantasin styra och låta storytelling komma på andra plats utan att vi förlorar åskådarens intresse. Läs mer om kursen nedan.

Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsat antalet deltagare till 8. Är kursen fullbokad kan du ställa dig på väntelista genom att mejla anmalan@improvisationsstudion.se Vi hoppas restriktionerna lättar innan kursstart så vi kan ta in fler deltagare. Vi kommer då kontakta de på väntelistan och erbjuda plats i turordning.  

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Fantasi och kaos

En produktionskurs för dig som gått minst sex terminer i improvisationsteater och med mycket erfarenhet av storytelling.

I denna kurs undersöker vi hur mycket vi kan låta fantasin styra och låta storytelling komma på andra plats utan att vi förlorar åskådarens intresse. Fantasi, idéer, infall, kaos och samtidigt lyhördhet, närvaro och samspel. Är det möjligt? Om inte, så gör vi det möjligt.

12 ggr inkl två uppspel.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar

Lärare: Lotta Malmhester

Kursavgift

3,500 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2800 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF