Gästspel: Duo-trio-impro 11 maj

Gästspel: Duo-trio-impro 11 maj

Från: 220 kr

Pris: 220 kr
Tid: kl 19:00-21:00
Plats: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Succén är tillbaka, nu på svenska! En varierad kväll med två improgrupper:

arv & miljö – ett improviserat kammarspel

Publiken bestämmer hemmiljön. Skådespelarna vet bara att de ska spela en son och en mor. Vilka är dom? Vad driver dom? Hur ser deras historia och relation ut? Vi följer improvisatörerna Lis Rosenqvist och Jesper Eriksson när de undersöker vilka karaktärer de blir just denna kväll och hur det står till med relationen mor-son? Förbered dig på både skratt och svärta – och allt däremellan! Med Lis Rosenqvist och Jesper Eriksson.

Britta

Improtrion Britta bildades 2023 av improvisatörna Boel Lundgren, Ellen Bobeck och Ida Lingegård. Utspridda i olika städer fann de varandra på scenen. I snabbhet och humor som snart blev ärlighet och lugn. I en värld som längtar efter genuina relationer och oförglömliga upplevelser stiger Britta fram som en efterlängtad vän som är här för att stanna. Låt Britta bli din följeslagare. Mer info om föreställningen nedan. 

Beskrivning

Duo-trio-impro

Succén är tillbaka, nu på svenska! En varierad kväll med två improgrupper:

arv & miljö – ett improviserat kammarspel

Publiken bestämmer hemmiljön. Skådespelarna vet bara att de ska spela en son och en mor. Vilka är dom? Vad driver dom? Hur ser deras historia och relation ut? Vi följer improvisatörerna Lis Rosenqvist och Jesper Eriksson när de undersöker vilka karaktärer de blir just denna kväll och hur det står till med relationen mor-son? Förbered dig på både skratt och svärta – och allt däremellan!

Sagt om föreställningen:

”Det var ståpäls från första låten till sista. Den där nerven som ilar sig längs ryggraden. Så många fina pauser där de känner in och vi i publiken bara fångar in känslorna. Stämningen som de fångar in av det som de frågar en person från publiken”
”Toppenföreställning”
”Verkligen fin föreställning”
”Mycket bra föreställning!”
”Vilken kanonbra föreställning” 

Föreställningsidé: Lis Rosenqvist och Jesper Eriksson
Regi: Johan Humlesjö

Britta

Improtrion Britta bildades 2023 av improvisatörna Boel Lundgren, Ellen Bobeck och Ida Lingegård. Utspridda i olika städer fann de varandra på scenen. I snabbhet och humor som snart blev ärlighet och lugn. I en värld som längtar efter genuina relationer och oförglömliga upplevelser stiger Britta fram som en efterlängtad vän som är här för att stanna. Låt Britta bli din följeslagare.

Pris: 220 SEK

Student/pensionär: 150 kr

Ytterligare information

År