Genrer och långform tisdagar start 8 september-inställd!

Från: 3200 kr

Tid: 19.30-22:00
Antal kurstillfällen: 10 ggr inklusive ett uppspel
Start: 8 september med uppehåll för höstlov
Pris: 3200 kr (för frågor om betalning, mejla anmalan@improvisationsstudion.se)
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 14
Lärare: Elin Almén

Detta är en avancerad kurs för dig som har gått minst 5 terminer eller motsvarande. På ett lekfullt sätt utforskar vi olika genrer och väljer sedan en att fördjupa oss i – i ett långformsformat. Läs mer om kursen nedan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Genrer och långform

Detta är en avancerad kurs för dig som har gått minst fem terminer eller motsvarande.

Vi fördjupar oss i olika genrer och leker med stämningar och karaktärer. Välkommen till en kurs med improviserad: skräck, Bergman, buskis, podcast, stumfilm, TV – underhållning (t.ex. På spåret, Talk show, smartare än en femteklassare) m.m. Vi tittar på varje genre, hittar kärnan och gör vår egen tolkning av den. En kurs för dig som vill bredda ditt register och utforska olika karaktärer och spelstilar på ett lekfullt och effektivt sätt. Mimexperten Ulf Evrén kommer att hålla i en del av passen och lära ut space work (konsten att använda sig av imaginär rekvisita) och det fysiska uttrycket i skådespeleriet. Terminen avslutas med ett uppspel inför publik på Studions scen.

I kursen ingår även fri entré på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och alla Fresh talent uppspel. Som kursare har du även 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare:

Elin Almén

Ulf Evrén

Kursavgift

3,200,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2,560,00 SEK