Imitationskurs med Shanthi Rydwall-Menon 11-12 december

Från: 3200 kr

Tid: 10:00-16:00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull och ett antal bussar)
Max antal: 10
Lärare: Shanthi Rydwall-Menon

En kurs för dig med viss scenvana från stand up, skådespeleri eller impro.

På den här kursen kommer du lära dig hur kan använda din röst på olika sätt. Hur du kan göra både dialekter och imitationer. Du kommer även att få råd hur du kan ta hand om din röst och göra den till ett bättre redskap både i ditt arbete och vardag. Vi jobbar med fysiska övningar som gör att din röst blir mer hållbar och avslappnad

Läs mer om kursen nedan.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Imitationskurs med Shanthi Rydwall-Menon

En kurs för dig med viss scenvana från stand up, skådespeleri eller impro.

På den här kursen kommer du lära dig hur kan använda din röst på olika sätt. Hur du kan göra både dialekter och imitationer. Du kommer även att få råd hur du kan ta hand om din röst och göra den till ett bättre redskap både i ditt arbete och vardag. Vi jobbar med fysiska övningar som gör att din röst blir mer hållbar och avslappnad. I kursen ingår även fri entré på alla våra ROOKIEKVÄLLAR och 50% rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Shanthi Rydwall-Menon

 

 

 

 

Shanthi Rydwall-Menon har på kort tid gjort sig ett namn i humor-Sverige.

Hon har medverkat i en säsong av talkshowen Robins på SVT, gjort humorprogrammet Carpe Fucking Diem i SR P3, varit ett återkommande inslag i ”Moa Svan med gäster” och uppträtt på Pride Comedy på Stockholm Pride fem år i rad. Shanthi har även varit med och drivit humorklubben ”Stand Up Yours” på Södra Teatern i Stockholm.

Kursavgift

3200 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2560 SEK

Kursen drivs i samarbete med ABF