Impro för livrädda onsdagar start 13 februari-Inställd!

Från: 2650 kr

Tid: onsdagar 19:30-22:00
Antal kurstillfällen: 10 ggr
Start: 13 februari-uppehåll för sportlov v 9, påsklov v 16 och första maj.
Pris: 2 650 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 16
Lärare: Sara Franceschi 

En skräddarsydd kurs för dig som ryser av blotta tanken av att stå på scen eller tvingas prata inför grupp. Vi jobbar på i ett lugnt tempo under kravlösa och lekfulla former med fokus på fantasi och spontanitet.

För att boka: välj antal, biljettyp och kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Impro för livrädda

En skräddarsydd kurs för dig som ryser av blotta tanken av att stå på scen eller tvingas prata inför grupp. Vi jobbar på i ett lugnt tempo under kravlösa och lekfulla former med fokus på fantasi och spontanitet. Vår mål är att du ska ha väldigt roligt under kursen och att ditt självförtroende ska att vuxit utan att det känns som att du ansträngt dig det minsta!

Sara Franceschi är en erfaren skådespelare och rutinerad improvisationslärare som med trygg hand kommer att hjälpa dig att hitta vertyg för att handskas med din rädsla.

Lärare: Sara Franceschi 

Kursavgift

2,650,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2,120,00 SEK

I samarbete med ABF