Impro nybörjare torsdagar start 13 februari

Från: 2650 kr

Tid: torsdagar 19:30-22:00
Antal kurstillfällen: 10 ggr
Start: 13 februari med uppehåll för sportlov och Valborg
Pris: 2 650 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 16
Lärare: Sara Beer

För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Vi jobbar på i ett lugnt tempo under kravlösa och lekfulla former.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum i kalendern. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Impro nybörjare

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet.

Sara Beer är en erfaren och rutinerad improvisationslärare som med trygg hand kommer att hjälpa dig att hitta verktyg för att våga släppa fram spontaniteten. Sara är även väldigt skicklig på att locka fram kreativiteten och ta bort prestationsångest.

Lärare: Sara Beer

Kursavgift

2,650,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2,120,00 SEK

I samarbete med ABF