Impro – nybörjare förlängning , onsdagar start 18 nov

Från: 1600 kr

Tid: onsdagar 19:30-22:00
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Pris: 1600 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 8
Lärare: Maximilian Hansen

För dig som har gått en av våra 5 ggrs nybörjarkurser eller Impro för livrädda eller har likvärdig erfarenhet  av improvisation och teater. Vi fortsätter att gå igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Läs mer om kursen nedan.

Läs mer om vår Coronapolicy här.

För att boka: Välj ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater – nybörjare förlängning

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har gått en av våra 5 ggrs nybörjarkurser eller Impro för livrädda eller har likvärdig erfarenhet  av improvisation och teater. Vi fortsätter att gå igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror.

Lärare: Maximilian Hansen

 

Kursavgift

1600 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

1280 SEK

I samarbete med ABF