Impro nybörjare måndagar start 16 nov

Från: 1.600 kr

Tid: 17:15-19:30
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Pris: 1600 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 11
Kursledare: Ellen Bobeck

För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Vi jobbar mycket i grupp och lär oss lyssna och säga jag till varandras idéer. Läs mer om kursen nedan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.


För att boka: välj ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum.

 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater – nybörjare

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet.

I Kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

För frågor angående kursen, mejla anmalan@improvisationsstudion.se

btf

Kursledare:Ellen Bobeck

Kursavgift

1600,00 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

1280,00 SEK

I samarbete med ABF