Impro nybörjare onsdagar start 14 april

Från: 2650 kr

Tid: onsdagar 17:15-19:30
Antal kurstillfällen: 10 ggr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 8 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Kursledare: Bodil Lundeberg

EN PLATS KVAR PÅ DENNA KURS PGA AVHOPP! kursen har redan börjat men det går bra att hoppa på andra tillfället, dvs 21 april.

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Läs mer om kursen nedan. 

Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsat antalet deltagare till 8. Är kursen fullbokad kan du ställa dig på väntelista genom att mejla anmalan@improvisationsstudion.se Vi hoppas restriktionerna lättar innan kursstart så vi kan ta in fler deltagare. Vi kommer då kontakta de på väntelistan och erbjuda plats i turordning.  

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj antal, biljettyp, och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater – nybörjare

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror.

Kursledare: Bodil Lundeberg

Kursavgift

2,650 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2120 SEK

I samarbete med ABF