Impro skådespeleri helgkurs 12-13 oktober

Impro skådespeleri helgkurs 12-13 oktober

Från: 3500 kr

Pris: 3500 kr
Tid:
10:00-16:00 med en timmas uppehåll för lunch.
Antal kurstillfällen: 2 dagar
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Lärare: Johanna Mohs

Den här kursen är för dig som vill utforska själva skådespeleriet i improvisationsteatern. 

Vi jobbar fysiskt för att skapa karaktärer och sedan går vi vidare och utforskar din karaktärs drivkraft och inre vilja och även relationerna och dynamiken mellan karaktärer.  Hur skapar man en karaktär som är trovärdig utan att tappa lyssningen i scenen? Hur kan jag bli mer äkta i mina improvisationer? Hur kan jag använda min kropp, röst och scenrummet för att hjälpa till att förmedla det jag vill säga?  Hur gör jag för att reagera naturligt i stunden på det som min motspelare säger? Hur förbereder jag mig emotionellt och hur kommer jag i kontakt med mina känslor på scen? Är du nyfiken på att få svar på dessa frågor är det här kursen för dig! Läs mer om kursen nedan. 

Krav på minst tre terminers förkunskaper. 

Boka med rabattkoden earlybirdHT2024 före 16 juni så får du 10% rabatt! OBS! Gäller EJ tillsammans med pensionär eller studentrabatt.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Impro skådespeleri

Den här kursen är för dig som vill utforska själva skådespeleriet i improvisationsteatern. 

Vi jobbar fysiskt för att skapa karaktärer och sedan går vi vidare och utforskar din karaktärs drivkraft och inre vilja och även relationerna och dynamiken mellan karaktärer.  Hur skapar man en karaktär som är trovärdig utan att tappa lyssningen i scenen? Hur kan jag bli mer äkta i mina improvisationer? Hur kan jag använda min kropp, röst och scenrummet för att hjälpa till att förmedla det jag vill säga?  Hur gör jag för att reagera naturligt i stunden på det som min motspelare säger? Hur förbereder jag mig emotionellt och hur kommer jag i kontakt med mina känslor på scen? Är du nyfiken på att få svar på dessa frågor är det här kursen för dig! 

Vi jobbar med olika dramaövningar varvat med impro för att nosa på allt detta. 

Krav på tre terminers förkunskaper och du bör ha jobbat en del med storytelling.

I kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Johanna Mohs

Kursavgift

3500 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2800 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag

, ,