Improv Classics – Teatersport – 27 september

Från: 220 kr

Tid: kl 19.00
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Improvisationsstudion tror på kreativ konflikt och tar tag i polariseringen i samhället. Under årets matcher i teatersport ställer vi åsikt mot åsikt. Ung mot gammal. Stad mot land. Feminister mot patriarkatet. Veganer mot köttätare. Ingen går fri och publiken dömer i denna klassiska form av improvisationsteater. Det blir skratt, blod och tårar.

Först ut denna säsong kör vi Ung vs Gammal. Ett ungt lag från Break Improv möter de gamla från Improvisationsstudion för att göra upp en gång för alla. Läs mer om teatersport och improvisatörerna nedan.

För att boka: välj antal, biljettyp, och klicka på datumet.

 

Beskrivning

Improvisationsstudion tror på kreativ konflikt och tar tag i polariseringen i samhället. Under årets matcher i teatersport ställer vi åsikt mot åsikt. Ung mot gammal. Stad mot land. Feminister mot patriarkatet. Veganer mot köttätare. Ingen går fri och publiken dömer i denna klassiska form av improvisationsteater. Det blir skratt, blod och tårar.
Först ut denna säsong kör vi Ung vs Gammal. Ett ungt lag från Break Improv möter de gamla från Improvisationsstudion för att göra upp en gång för alla.

Teatersport är en klassisk improvisationsteaterform. Två lag tävlar mot varandra. Improvisationsstudion mot improgruppen Break Improv. Dessa lag utmanar varandra i att spela den mest underhållande, historieberättande och den mest tekniskt skickliga scenen. Som publik har du möjlighet att påverka det som sker på scenen, samt med publikens poäng vara med och styra utgången av kvällens tävling.

IMPROVISATÖRER:

Improvisationsstudion:

Lotta Malmhester,  Bodil Lundeberg,   Martin Geijer

Break Improv:

Andreas Anterot, Ellen Bobeck, Hans Kvist, Ida Bjarke och Martin Danielsson.

Under ledning av Palle Söderberg

Caféet öppnar 30 minuter innan föreställningen. (OBS! Endast kontanter i caféet!!)

Inget insläpp efter föreställningens början.

När: 27 sept
Tid: kl 19.00
Pris: 220 SEK
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)

Rabatterade priser: 
kursare: 110 SEK (rabattkod ges till alla som går kurs hos oss. Har du ingen, mejla anmalan@improvisationsstudion.se)
barn: 110 SEK

I samarbete med ABF