Improv Classics torsdagar start 6 februari

Från: 4300 kr

Teatersport, Gorillateater och Micetro

Tid: torsdagar 19:30-22:00
Antal kurstillfällen: 14, inkluderar 4 uppspel på söndagen den 23 feb, 22 mars, 5 april, 26 april
Start: 6 februari med uppehåll för sportlov, påsklov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 10
Lärare: Annika Englund

Teatersport, Gorillateater och Micetro (uttalas som Maestro) är några av de mest publikfriande och underhållande improformaten som finns! De framkallar skratt och tjut – ja, ger faktiskt samma inlevelse som under vilket sportevenemang som helst!

Kursen kräver minst tre terminers förkunskaper och att du är trygg med improvisationens grunder. Läs mer om kursen nedan.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum i kalendern.

 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Det här är kurs för dig som har improviserat ett tag och som verkligen vill få mycket scentid! Du bör ha minst tre terminers förkunskaper i improvisationsteater. Du kan delta bara för att det är roligt eller för att skaffa dig nya färdigheter som improvisatör. Kursen är både fysisk och verbal och stor vikt ligger vid gruppsammanhållning och samspel.

Under kursen djupdyker vi in i Keith Johnstones underbara värld av spontanitet, acceptans, kreativitet och lyssnande. Det är fantastiskt roligt att spela impro Keith Johnstone-style och samtidigt få ingå i en grupp med fokus på samspel och där personlig utveckling som improvisatör står i centrum. Varje format avslutas med en egen enaktsföreställning inför publik på vår Sofo Sunday Comedy Club.

Om formaten:
Keith Johnstone, som lanserade teatersportformaten i Kanada på 70-talet, är en av de mest erkända personligheterna inom improvisationsteater. Hans format Teatersport, Gorillateater och Micetro har spelats på alla kontinenter (utom möjligtvis på Antarktis) och i över 90 länder vid det här laget.

Lärare: Annika Englund

Kursavgift

4300 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället) 20%

3440 SEK

I samarbete med ABF