Improvisationsteater drama och karaktär start 14 april

Från: 2950 kr

Dag: Onsdagar
Tid: 17:15-19:30
Antal kurstillfällen: 10 ggr inklusive uppspel
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal:  8 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Lärare: Martin Geijer

För dig som gått minst tre terminer i improvisationsteater eller motsvarande. På den här kursen går vi in på improvisationsteaterns mer dramatiska möjligheter. Med hjälp av fördjupande karaktärsarbete, scenframställning, äkta känslor och inre drivkrafter jobbar vi mer med fokus på skådespeleri och karaktärsarbete. Läs mer om kursen nedan.

Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsat antalet deltagare till 8. Är kursen fullbokad kan du ställa dig på väntelista genom att mejla anmalan@improvisationsstudion.se Vi hoppas restriktionerna lättar innan kursstart så vi kan ta in fler deltagare. Vi kommer då kontakta de på väntelistan och erbjuda plats i turordning.  

För frågor om kursen, mejla oss på anmalan@improvisationsstudion.se

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka, välj ordinarie eller rabatterad, klicka på datumet i kalendern och sedan ‘boka nu’. 

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater drama och karaktär

Detta är en fördjupningskurs för dig som har gått minst tre terminer eller liknande.

På den här kursen går vi in på improvisationsteaterns mer dramatiska möjligheter. Med hjälp av fördjupande karaktärsarbete, scenframställning, äkta känslor och inre drivkrafter jobbar vi mer med fokus på skådespeleri och karaktärsarbete. Vidare tittar vi på hur vi kan använda scenrummet bättre för att skapa mer dynamik i improvisationerna. Kursen avslutas med ett uppspel inför publik. En jättespännande kurs för dig som vill utveckla dig som skådespelare!

Lärare: Martin Geijer

Kursavgift

2950 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2360 SEK