Improvisationsteater för barn 10-13 år onsdagar start 31 januari

Improvisationsteater för barn 10-13 år onsdagar start 31 januari

Från: 1600 kr

Pris:1600 kr
Tid:
  onsdagar 15.45-17.05
Antal kurstillfällen: 10 med uppehåll för sport-och påsklov, uppspel 17 april
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 12
Kursledare: Eythor Robertsson

En galet rolig kurs för dig som är mellan 10 och 1r år. Under kursen får du lära dig alla hemligheter som gör dig till en bra improvisatör. Vi går igenom: spontanitet, acceptera/blockera, status och storytelling (historieberättande). Vi lägger även mycket vikt på att i grupp kunna ta vara på sina egna och andras idéer.  Kursen passar både dig som är helt nybörjare eller dig som hållt på med teater eller improvisationsteater förut. Läs mer om kursen nedan.

Boka med rabattkoden earlybirdVT2024 före 30 nov så får du 10% rabatt! 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater för barn 10-13 år

En galet rolig kurs för dig som är mellan 10 och 13 år. Under kursen får du lära dig alla hemligheter som gör dig till en bra improvisatör. Vi går igenom: spontanitet, acceptera/blockera, status och storytelling (historieberättande). Vi lägger även mycket vikt på att i grupp kunna ta vara på sina egna och andras idéer. Du får bra grunder för att kunna fortsätta med teater och improvisation. Kursen avslutas med ett uppspel för publik där föräldrar, vänner, nära och kära är välkomna att titta! Kursen passar både dig som är helt nybörjare eller dig som hållt på med teater eller improvisationsteater förut.

Kursledare: Eythor Robertsson

Från tidigare utvärderingar:

” Det har varit jätteroligt! Jag har lärt mig att bli mer spontan och våga lita på mina första tankar om allting vi gjorde.”

”Jag har lärt mig att inte ha scenskräck längre”

Kursen drivs med stöd från ABF.

Ytterligare information

År

Kurstyp

,

Nivå

, ,

Veckodag

Period