Improvisationsteater för barn 7-9 år måndagar start 8 februari

Från: 1500 kr

Tid:  måndagar 15.45-17.15
Antal kurstillfällen: 10 med uppehåll för sportlov och påsklov
Start: 8 februari 2020
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Pris: 1500 kr
Max antal: 10
Kursledare: Per Sandberg

En fantastiskt rolig kurs för dig som går på lågstadiet. Vad är improvisationsteater? I improvisationsteater hittar man på historier i stunden. Man har alltså ingen pjäs som man spelar upp eller något manus som man lär sig. Publiken kan också hjälpa en att komma på idéer och sen är det bara att sätta igång att spela! Låter det svårt? Det är faktiskt mycket lättare än du tror! Läs mer om kursen nedan.

OBS! Just nu har vi 10% syskonrabatt om du har ett syskon som vill gå vår impro för 10-12-åringar (samma tid och dag!)  eller impro för 13-15 åringar.  Använd rabattkod syskonVT21 när du bokar.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie och klicka på det gröna datumet i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater för barn 7-9 år

En väldigt rolig och lekfull kurs för barn 7-9 år. Vi lär ut grunderna i improvisationsteater: spontanitet, acceptera och berätta historier i stunden. Dessutom träning i grupptänk, koncentration och lyssning. Uppspel vid sista tillfälle.

OBS! Just nu har vi 10% syskonrabatt om du har ett syskon som vill gå vår impro för 10-12 åringar (samma dag och tid! ) eller impro för 13-15 åringar.  Använd rabattkod syskonVT21 när du bokar.

Kursledare: Per Sandberg