Improvisationsteater fördjupning tisdagar start 3 september

Improvisationsteater fördjupning tisdagar start 3 september

Från: 3500 kr

Pris: 3500 kr
Tid:
tisdagar 17:10-19:20
Antal kurstillfällen: 10 ggr inklusive ett uppspel. Uppspelet är kursuppspelshelgen 9-10 nov. Uppehåll för höstlov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Lärare: Martin Geijer

Välkommen till vår fantastiska fördjupningskurs i improvisationsteater! Den här kursen är för dig som gått en fortsättningskurs. Vi kommer jobba vidare på det du lärde dig på förra kursen och du får fortsätta utveckla dina grundläggande färdigheter i spontanitet, acceptans, status och storytelling. Vi kommer även bygga vidare och utforska karaktärsskapande och testa på längre improvisationer.  Dessutom kommer vi arbeta med kropp (spacework), röst och skådespeleri. Den här kursen är perfekt för dig som vill fortsätta med impro men inte vill fokusera på något speciellt format eller specifikt område. Läs mer om kursen nedan.

Boka med rabattkoden earlybirdHT2024 före 16 juni så får du 10% rabatt! OBS! Gäller EJ tillsammans med pensionär eller studentrabatt.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – fördjupning

Välkommen till vår fantastiska fördjupningskurs i improvisationsteater! Den här kursen är för dig som gått en fortsättningskurs. Vi kommer jobba vidare på det du lärde dig på förra kursen och du får fortsätta utveckla dina grundläggande färdigheter i spontanitet, acceptans, status och storytelling. Vi kommer även bygga vidare och utforska karaktärsskapande och testa på längre improvisationer.  Dessutom kommer vi arbeta med kropp (spacework), röst och skådespeleri. Den här kursen är perfekt för dig som vill fortsätta med impro men inte vill fokusera på något speciellt format eller specifikt område.

I kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Martin Geijer

Kursavgift

3500 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2800 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag