Improvisationsteater fortsättning för seniorer onsdagar start 25 september

Improvisationsteater fortsättning för seniorer onsdagar start 25 september

Från: 2600 kr

Pris: 2600 kr
Tid:
onsdagar 13:30-15:30
Antal kurstillfällen: 10 ggr inklusive ett uppspel. Uppehåll för höstlov vecka 44.
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Kursledare: Eyhtor Robertsson

Vad härligt att du vill fortsätta med Impro! På den här kursen får du repetera och fördjupa improvisationsteaterns grunder: spontanitet, acceptans och storytelling. Vi fortsätter att jobba kravlöst med vår kreativitet, släpper på självkritiken, lyssnar på våra medspelare och lära  oss olika sätta att starta upp scener och föra historieberättandet vidare på scen genom plattformsbygge och storytellingövningar. Du får testa på hur man skapar en karaktär, bl.a genom hur du förhåller dig statusmässigt till de andra karaktärerna på scen. Vi lär oss också fler galna games och tekniker!  OBS! Krav att du har gått minst en termin eller liknande i improvisationsteater. Den här kursen är för dig som är 60+ Läs mer om kursen nedan.

OBS! Denna kurs är redan reducerad i pris så early bird rabatt gäller ej. 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – fortsättning för seniorer

Vad härligt att du vill fortsätta med Impro! På den här kursen får du repetera och fördjupa improvisationsteaterns grunder: spontanitet, acceptans och storytelling. Vi fortsätter att jobba kravlöst med vår kreativitet, släpper på självkritiken, lyssnar på våra medspelare och lära  oss olika sätta att starta upp scener och föra historieberättandet vidare på scen genom plattformsbygge och storytellingövningar. Du får testa på hur man skapar en karaktär, bl.a genom hur du förhåller dig statusmässigt till de andra karaktärerna på scen. Vi lär oss också fler galna games och tekniker!  OBS! Krav att du har gått minst en termin eller liknande i improvisationsteater. Den här kursen är för dig som är 60 +

I Kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Kursledare: Eythor Robertsson

Kursavgift

2600 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

,

Veckodag