Improvisationsteater fortsättning sommarkurs 1-5 juli

Improvisationsteater fortsättning sommarkurs 1-5 juli

Från: 2650 kr

Pris: 2650 kr
Tid:
18:00-21:00 uppspel 5 juli 19:30
Antal kurstillfällen: 5 kvällar
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Lärare: Annika Englund

Vad härligt att du vill fortsätta med Impro! På den här kursen får du repetera och fördjupa improvisationsteaterns grunder: spontanitet, acceptans och storytelling. Vi fortsätter att jobba kravlöst med vår kreativitet, släpper på självkritiken, lyssnar på våra medspelare och lära  oss olika sätta att starta upp scener och föra historieberättandet vidare på scen genom plattformsbygge och storytellingövningar. Du får testa på hur man skapar en karaktär, bl.a genom hur du förhåller dig statusmässigt till de andra karaktärerna på scen. Vi lär oss också fler galna games och tekniker!  OBS! Krav att du har gått minst en termin eller liknande i improvisationsteater. Läs mer om kursen nedan.

Boka med rabattkoden earlybirdsommar2024 före 26 mars så får du 10% rabatt! 

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – fortsättning

Vad härligt att du vill fortsätta med Impro! På den här kursen får du repetera och fördjupa improvisationsteaterns grunder: spontanitet, acceptans och storytelling. Vi fortsätter att jobba kravlöst med vår kreativitet, släpper på självkritiken, lyssnar på våra medspelare och lära  oss olika sätta att starta upp scener och föra historieberättandet vidare på scen genom plattformsbygge och storytellingövningar. Du får testa på hur man skapar en karaktär, bl.a genom hur du förhåller dig statusmässigt till de andra karaktärerna på scen. Vi lär oss också fler galna games och tekniker! Sista tillfället har vi ett (frivilligt) uppspel inför publik.

OBS! Krav att du har gått minst en termin eller liknande i improvisationsteater.

I kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Fotograf

Lärare: Annika Englund

Kursavgift

2650SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2120 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Nivå

Kurstyp

Period