Improvisationsteater Gibberish torsdagar start 16 november

Improvisationsteater Gibberish torsdagar start 16 november

Från: 1750 kr

Pris: 1750 kr
Tid:
torsdagar 19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Lärare: Martin Geijer

För dig som har gått minst två terminer eller liknande i improvisationsteater.

I kursen får du lära dig att improvisera på Gibberish och du kommer samtidigt träna din förmåga att uttrycka dig med kroppen, bli en bättre lyssnare och använda scenens möjligheter i improvisationerna. En väldigt lärorik kurs som kommer göra dig till en bättre skådespelare och improvisatör. Läs mer om kursen nedan.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – Gibberish

I kursen får du lära dig att improvisera på Gibberish och du kommer samtidigt träna din förmåga att uttrycka dig med kroppen, bli en bättre lyssnare och använda scenens möjligheter i improvisationerna. En väldigt lärorik kurs som kommer göra dig till en bättre skådespelare och improvisatör. Improviserad gibberish kan beskrivas som jazzmusik för teatern, ett scenspråk som hela planeten förstår! Mim, dans och olika former av fysisk teater har en lång tradition av att berätta bortom ordet. Att spela på rent nonsensspråk skapar en egen genre som sammanför de ickeverbala konstformerna med den talade teaterns spelregler. Samtal förs och vi förstår utan att förstå.
Kursen leds av Martin Geijer, regissör och konstnärlig ledare för improvisaitonsstudion. Martin skapade och regisserade föreställningen That’s just Gibberish som hade premiär våren 2023 och spelas på teatern under hösten.

I kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Martin Geijer

Kursavgift

1750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

1400 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag