Improvisationsteater Gorillateater tisdagar start 13 april

Från: 2950 kr

Tid: 17:15-19:30
Antal kurstillfällen: 10 inklusive kursuppspel.
Lokal: Skånegatan 63
Max antal: 8 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Kursledare: Lotta Malmhester

För dig som har fyra terminers förkunskaper i improvisationsteater. Gorillateater är den galnaste och vildaste formen av improvisationsteater där improvisatörerna turas om att regissera varandra i en tävling. Publiken bestämmer efteråt om scenen är värd en medalj eller en böter. Tävlande med mest medaljer på slutet vinner. I kursen jobbar vi med games och tekniker och utvecklar det korta formatet. Här får du lära dig att sätta igång scener, presentera detta för publiken, få överblick över vad en improvisation kan behöva för inputs och framför allt uppleva den ultimata friheten det innebär att improvisera i en scen som någon annan får ta allt ansvar för. Läs mer om kursen nedan.

Med anledning av rådande restriktioner har vi begränsat antalet deltagare till 8. Är kursen fullbokad kan du ställa dig på väntelista genom att mejla anmalan@improvisationsstudion.se Vi hoppas restriktionerna lättar innan kursstart så vi kan ta in fler deltagare. Vi kommer då kontakta de på väntelistan och erbjuda plats i turordning.  

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka sen på kursens startdatum i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater Gorillateater 

Improvisationsteater Gorillateater

För dig som har gått minst fyra terminer eller liknande.

Gorillateater är den galnaste och vildaste formen av improvisationsteater där improvisatörerna turas om att regissera varandra i en tävling. Publiken bestämmer efteråt om scenen är värd en medalj eller en böter. Tävlande med flest medaljer på slutet vinner. Namnet Gorillateater kommer av att deltagarna kämpar om en kvalitetsvecka med Gorillan (som på slutet kom in och hämtade improvisatören som vunnit).

I kursen jobbar vi med nya med games och tekniker och utvecklar det korta formatet. Deltagarna kommer att lära sig att ta större risker, både när det gäller att släppa och ta kontrollen och att hitta modet att göra detta. Här får du lära dig att sätta igång scener, presentera detta för publiken, få överblick över vad en improvisation kan behöva för inputs och framför allt uppleva den ultimata friheten det innebär att improvisera i en scen som någon annan får ta allt ansvar för.

I kursen ingår ett uppspel.

Let’s go Bananas!

 

Kursavgift

2950 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2360 SEK

I samarbete med ABF