Improvisationsteater komisk långform sommarkurs 12 juli-16 juli

Från: 2950 kr

Tid: 10:00-16:00
Antal kurstillfällen: 5 dagar
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14 (Kan eventuellt utökas. Se nedan)
Kursledare: Martin Danielsson

För dig med minst två terminers förkunskaper.

Improvisation leder ofta till skratt vare sig vi försöker eller ej, det är något naturligt roligt i det oväntade som uppstår på scen.

I denna fördjupningskurs får ni lära er hur man som improvisatör kan ta tag i en rolig idé, spinna vidare på den och förhöja den till komiskt guld. Vi tar sedan det sättet att improvisera och skapar en långform, en improviserad pjäs där hela ensemblen samarbetar för att förvandla roliga ögonblick till hysteriska händelseförlopp. Ingen naturbegåvning krävs, bara erfarenhet av improns grunder och en vilja att spela med och haka på! Sista dagen blir det ett kursuppspel på Improvisationsstudions scen på Skånegatan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

 Improvisationsteater – komisk långform-sommarkurs

För dig med minst två terminers förkunskaper.

Improvisation leder ofta till skratt vare sig vi försöker eller ej, det är något naturligt roligt i det oväntade som uppstår på scen.

I denna fördjupningskurs får ni lära er hur man som improvisatör kan ta tag i en rolig idé, spinna vidare på den och förhöja den till komiskt guld. Vi tar sedan det sättet att improvisera och skapar en långform, en improviserad pjäs där hela ensemblen samarbetar för att förvandla roliga ögonblick till hysteriska händelseförlopp. Ingen naturbegåvning krävs, bara erfarenhet av improns grunder och en vilja att spela med och haka på!

Kursledare: Martin Danielsson

 

 

 

 

 

Kursavgift

SEK 2950

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

SEK 2360

I samarbete med ABF