Improvisationsteater långform måndagar start 24 januari

Från: 3200 kr

Tid: 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 10 inklusive ett uppspel. Uppehåll för sportlov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Kursledare: Ellen Bobeck

För dig med minst två terminers förkunskaper.

Långform i impro tillåter oss att skapa längre improviserade teaterstycken, där varje scen bygger vidare på den förra. En kurs i långform innehåller mycket sceniskt arbete och fokus på samspel. Man får lära sig att tänka som både skådespelare, manusförfattare och regissör i det gemensamma berättandet. Läs mer om kursen nedan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy. Från och med 2022 kollar vi covidpass på alla våra föreställningar. Har du köpt biljett under 2021 och inte vaccinerat dig får du pengarna tillbaka. För allas hälsa och välmående.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater långform

För dig med minst två terminers förkunskaper.

Långform i impro tillåter oss att skapa längre improviserade teaterstycken, där varje scen bygger vidare på den förra. En kurs i långform innehåller mycket sceniskt arbete och fokus på samspel. Man får lära sig att tänka som både skådespelare, manusförfattare och regissör i det gemensamma berättandet, och hela gruppen är involverad från början till slut. Det leder till bättre lyssning, skarpare fokus och en djupare förståelse för vad som gör impro underhållande för en publik. Allt utan att tappa den lekfullhet och spontanitet som vi älskar med impro!

Från och med 2022 kollar vi covidpass på alla våra föreställningar. Har du köpt biljett under 2021 och inte vaccinerat dig får du pengarna tillbaka. För allas hälsa och välmående.

Kursledare: Ellen Bobeck

Fotograf: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

Kursavgift

SEK 3200

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

SEK 2560

I samarbete med ABF