Improvisationsteater långform torsdagar start 16 september

Från: 2950 kr

Tid: 19:35-22:00
Antal kurstillfällen: 10 inklusive ett uppspel
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Kursledare: Martin Danielsson

För dig med minst tre terminers förkunskaper.

Improviserad långform är nog det roligaste och mest utmanande du kan hålla på med som improvisatör! Precis som det låter innebär det att man skapar längre improviserade teaterstycken, där varje scen bygger vidare på den förra. En kurs i långform innehåller mycket sceniskt arbete och fokus på samspel. Läs mer om kursen nedan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad och klicka på kursens startdatum i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater långform

För dig med minst tre terminers förkunskaper.

Improviserad långform är nog det roligaste och mest utmanande du kan hålla på med som improvisatör! Precis som det låter innebär det att man skapar längre improviserade teaterstycken, där varje scen bygger vidare på den förra. En kurs i långform innehåller mycket sceniskt arbete och fokus på samspel. Man får lära sig att tänka som både skådespelare, manusförfattare och regissör i det gemensamma berättandet, och hela gruppen är involverad från början till slut. Det leder till bättre lyssning, skarpare fokus och en djupare förståelse för vad som gör impro underhållande för en publik. Allt utan att tappa den lekfullhet och spontanitet som vi älskar med impro!

Kursledare: Martin Danielsson

Fotograf: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

Kursavgift

SEK 2950

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

SEK 2360

I samarbete med ABF