Improvisationsteater nybörjare förlängning start 23 november

Improvisationsteater nybörjare förlängning start 23 november

Från: 1.750 kr

Tid: onsdagar 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 5 ggr
Pris: 1750 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Lärare: Maximilian Hansen

För dig som har gått en av våra 5 ggrs nybörjarkurser eller har likvärdig erfarenhet  av improvisationsteater från någon annan kursarrangör. Har du ingen erfarenhet rekommenderar vi att du väljer improvisationsteater för nybörjare istället.  Vi fortsätter att gå igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Läs mer om kursen nedan.

För att boka: Välj ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – nybörjare förlängning

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har gått en av våra 5 ggrs nybörjarkurser eller har likvärdig erfarenhet  av improvisationsteater från någon annan kursarrangör. Har du ingen erfarenhet rekommenderar vi att du väljer improvisationsteater för nybörjare istället. Vi fortsätter att gå igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror.

I Kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Maximilian Hansen

Fotograf: Mikael Karlin

Kursavgift

1750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

1400 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag