Improvisationsteater nybörjare förlängning start 25 april

Improvisationsteater nybörjare förlängning start 25 april

Från: 1750 kr

Tid: torsdagar 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 5 ggr med uppehåll för kristi himmelsfärd
Pris: 1750 kr
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Lärare: Johanna Mohs

För dig som har gått en av våra 5 ggrs nybörjarkurser eller har likvärdig erfarenhet  av improvisationsteater från någon annan kursarrangör. Har du ingen erfarenhet rekommenderar vi att du väljer improvisationsteater för nybörjare istället. Vi fortsätter att gå igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, lyssning och etablera plattform. Vi får också testa på fler roliga impro-games. På den här kursen introducerar vi status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen.  Mer info om kursen nedan.

OBS! Det kan ta några sekunder att hämta rätt datum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – nybörjare förlängning

För dig som har gått en av våra 5 ggrs nybörjarkurser eller har likvärdig erfarenhet  av improvisationsteater från någon annan kursarrangör. Har du ingen erfarenhet rekommenderar vi att du väljer improvisationsteater för nybörjare 10 ggr istället. Vi fortsätter att gå igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, lyssning och etablera plattform. Vi får också testa på fler roliga impro-games. På den här kursen introducerar vi status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen.

I Kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Lärare: Johanna Mohs

Kursavgift

1750 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

1400 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

,

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag