Improvisationsteater nybörjare torsdagar start 7 september

Improvisationsteater nybörjare torsdagar start 7 september

Från: 2.950 kr

Pris: 2950 kr
Tid:
torsdagar 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 10 ggr med uppehåll för höstlov
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 16
Kursledare: Sara Beer

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater! För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater.Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. Läs mer om kursen nedan.

För att boka: välj ordinarie eller rabatterad.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Ange i formatet [ÅÅÅÅMMDDXXXX] Vi behöver ditt personnummer pga att kursen drivs i samarbete med ABF.

Beskrivning

Improvisationsteater – nybörjare

Improvisationsteater – en spännande värld med fantasi, nytänk och teater!
För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet.

I Kursen ingår fritt inträde på alla våra Sofo Sunday Comedy Club kvällar och Fresh Talent uppspel. Du får även 50 % rabatt på Improvisationsstudions egna föreställningar.

Kursledare: Sara Beer

Sara
Fotograf Mikael Karlin

Kursavgift

2950 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)

2360 SEK

I samarbete med ABF

Ytterligare information

År

Kurstyp

Nivå

Period

Veckodag