Improvisationsteater sommarkurs 14-18 juni för barn 10-12 år

Från: 2500 kr

Tid: 9:00-15:00 med uppehåll för lunch en timma
start: 14 juni
Antal kurstillfällen: 5 dagar
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Pris: 2500 kr
Max antal: 12
Kursledare: Martin Danielsson

En galet rolig kurs för dig som är mellan 10 och 12 år. Under kursen får du lära dig alla hemligheter som gör dig till en bra improvisatör. Vi går igenom: spontanitet, acceptera/blockera, status och storytelling (historieberättande). Läs mer om kursen nedan.

OBS! Just nu har vi 10% syskonrabatt om du har ett syskon som vill gå vår impro för 7-9-åringar (samma tid och dag!)  eller impro för 13-15 åringar.  Använd rabattkod syskonVT21 när du bokar.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj ordinarie och klicka på det gröna datumet i kalendern.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improvisationsteater sommarkurs för barn 10-12 år

En galet rolig kurs för dig som är mellan 10 och 12 år. Under kursen får du lära dig alla hemligheter som gör dig till en bra improvisatör. Vi går igenom: spontanitet, acceptera/blockera, status och storytelling (historieberättande). Vi lägger även mycket vikt på att i grupp kunna ta vara på sina egna och andras idéer. Du får bra grunder för att kunna fortsätta med teater och improvisation. Kursen avslutas med ett uppspel för publik där föräldrar, vänner, nära och kära är välkomna att titta!

 

 

 

 

 

Kursledare: Martin Danielsson

Från tidigare utvärderingar:

” Det har varit jätteroligt! Jag har lärt mig att bli mer spontan och våga lita på mina första tankar om allting vi gjorde.”

”Jag har lärt mig att inte ha scenskräck längre”

Kursen drivs med stöd från ABF.