Improviserad karaktär start 14 september

Från: 2950 kr

Tid: 17:10-19:25
Antal kurstillfällen: 10 inklusive ett uppspel
Lokal: Skånegatan 63 (T-bana Medborgarplatsen/Skanstull)
Max antal: 14
Kursledare: Per Sandberg

Om du har gått minst tre terminer i improvisationsteater, och är sugen på att kunna skapa mer varierande karaktärer – då är detta en superrolig kurs för dig! Vi arbetar med att hitta dina egna komiska uttryck och karaktärer utifrån röst och kropp och andra tillvägagångssätt, som du sedan har stor användning utav i improvisationsteater och annan teater och konstform. Läs mer om kursen nedan.

Klicka här om du vill läsa om vår coronapolicy.

För att boka: välj antal, ordinarie eller rabatterad, och klicka på kursens startdatum.

IMPRO - Keith Johnstone - bokomslag - FörlagKöp en av våra böcker när du anmäler dig till kursen och få 20% rabatt. Du får boken i handen vid första kurstillfället och betalar 190 kr. Klassikern ’IMPRO’ – en handbok om improvisationsteater som teaterkonst, pedagogik och livsstil. (Pris på Bokus: 229kr)

Beskrivning

Improviserad karaktär

Alla roliga historier har sina karaktärer – i TV, film eller i verkliga livet.
Om du har gått minst tre terminer i improvisationsteater, och är sugen på att kunna skapa mer varierande karaktärer – då är detta en superrolig kurs för dig! Vi arbetar med att hitta dina egna komiska uttryck och karaktärer utifrån röst och kropp och andra tillvägagångssätt, som du sedan har stor användning utav i improvisationsteater och annan teater och konstform.
Du får redskap för att kunna hitta en karaktär snabbt på sekunden och vi jobbar även med mer djupgående karaktärsarbete för att se hur det kan hjälpa oss att spela längre improviserade scener och föreställningar tillsammans. Kursen avslutas med uppspel på Improvisationsstudions scen på Skånegatan.

Det här kommer bli den roligaste kvällen i veckan!

 

Har du några frågor angående denna kurs? Mejla anmalan@improvisationsstudion.se

Fotograf: Mikael Karlin

 

 

 

 

 

Kursledare: Per Sandberg

Kursavgift
2,950 SEK

Kursavgift arbetslösa, pensionärer och studerande (mot uppvisande av giltigt studentkort vid första kurstillfället)
2360 SEK

I samarbete med ABF